A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Філія Луковецька гімназія ОЗ Годинівський ліцей

Дата: від до Скинути

Міжнародна співпраця вчителів математики

Учителі математики закладів загальної середньої освіти з румунською мовою навчання, серед яких були і вчителі нашої гімназії Косован Н. В. та Кіфічак М. В., мали нагоду з 14 по 17 грудня 2023 року набратися практичного досвіду щодо використання новітніх технологій, навчатися, спілкуватися та культурно збагачуватися під час навчальних тренінгів в університеті «Ștefan cel Mare» (місто Сучава, Румунія). Навчання відбулося у рамках міжнародного партнерства між Інститутом післядипломної педагогічної освіти та університетом «Ștefan cel Mare» в місті Сучава.

11:08 28.12.2023

Флешмоби в нашому житті

    Кожен народ любить свій рідний край, батьківську мову та звичаї. Актуальність збереження традицій - глибинне знання своїх витоків, яке дуже важливе зараз. Якщо ми забудемо традиції, звичаї, обряди перестанемо існувати як нація.

12:12 01.11.2023

Тиждень духовності

   Великдень - це найбільше свято у світовій історії і головне ​​у році для всіх православних християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.

08:20 10.04.2023

Подяка

Filiala gimnaziului Lucovița, zilele recente a primit din partea Departamentului Românilor de Pretutindeni o donație prin acordul de parteneriat și a Programului de Granturi "Sprijinirea educației în limba română-Linia B" datorită căruia gimnaziul Lucovița a obținut o dotare substanțială tehnică IT și consumabile. Aceată donație va contribui la ridicarea calității cunoștințelor elevilir.

11:29 14.12.2022

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ «МІШЕЧОК»

Учні гімназії разом з батьками та педагогами взяли участь у Всеукраїнському проєкті "Мішечок". Були пошиті багаторазові торбинки.

12:48 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора